Інгридієнти для однієї порції:
- Рисова локшина 50гр
- Креветки сердього розміру 6-8 штук
- Солодкий перець середнього розміру 0,5 штуки
- Зуб часнику 1 штука
- Маринований імбир 2 листя
- Соус "Теріякі" 2 столові ложки
- Соєвий соус 2-3 столові ложки
- Оливкова олія 1 столова ложка
Зварити локшину і в
окремій кастрюлі креветки. На сковороду налити оливкову олію, викласти дрібно
нарізаний солодкий перець і обсмажити. Додати дрібно нарізаний імбир і часник.
Обсмажити 1-2 хвилини на дрібному вогні постійно помішуючи. Додати очищені
креветки і обсмажити. Вилити соус "Теріякі", соєвий соус і змішати. Зварену
локшину промити холодною водою і перекласти в глибоку тарілку. Додати весь
вміст сковорідки. Для любителів більшої кількості соусу, можна долити його в
готову страву за смаком. Витрачений час на приготування 15 хвилин. Смачного.
Коментарі
Дописати коментар