Рисова локшина з креветками

Інгридієнти для однієї порції: 

Рисова локшина з креветками
  1.   Рисова локшина 50гр 
  2.   Креветки сердього розміру 6-8 штук 
  3.   Солодкий перець середнього розміру 0,5 штуки 
  4.   Зуб часнику 1 штука 
  5.   Маринований імбир 2 листя 
  6.   Соус "Теріякі" 2 столові ложки 
  7.   Соєвий соус 2-3 столові ложки 
  8.   Оливкова олія 1 столова ложка

  

  Зварити локшину і в окремій кастрюлі креветки. На сковороду налити оливкову олію, викласти дрібно нарізаний солодкий перець і обсмажити. Додати дрібно нарізаний імбир і часник. Обсмажити 1-2 хвилини на дрібному вогні постійно помішуючи. Додати очищені креветки і обсмажити. Вилити соус "Теріякі", соєвий соус і змішати. Зварену локшину промити холодною водою і перекласти в глибоку тарілку. Додати весь вміст сковорідки. Для любителів більшої кількості соусу, можна долити його в готову страву за смаком. Витрачений час на приготування 15 хвилин. Смачного.

Коментарі